Loes

Ik werd letterlijk ziek van de stress die ik ervaarde en door onzekerheid en nervositeit blokkeerde ik. Het resultaat was dat ik steeds vaker dingen uit ging stellen en zo kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Ik had al eerder hulp gehad bij mijn stressklachten, maar het lukte me niet om de fysieke klachten te verminderen. Laat staan om ze weg te krijgen. Om die reden kwam ik bij Wendy terecht.

Het coachprogramma heeft me handvatten gegeven die me heel erg hebben geholpen. Niet alleen zijn de fysieke klachten door stress verminderd, maar ik ervaar zelfs veel minder stress. Er is meer balans tussen ‘moeten’ en ‘leuke dingen doen’ en dat heeft me rust gegeven. 

Wendy weet dingen psychologisch te onderbouwen en ze weet je met voorbeelden en praktische oefeningen op een andere manier naar dingen te laten kijken en anders te denken. Ik wend het iedere vrouw toe om haar gedachten en angsten niet het zwijgen op te leggen, maar er omheen te werken. De coaching heeft me laten groeien en heeft me zoveel gebracht. Ik raad het iedereen aan.