Wat klanten zeggen over Wendy

Loes

Ik werd letterlijk ziek van de stress die ik ervaarde en door onzekerheid en nervositeit blokkeerde ik. Het resultaat was dat ik steeds vaker dingen uit ging stellen en zo kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Ik had al eerder hulp gehad bij mijn stressklachten, maar het lukte me niet om de fysieke klachten te verminderen. Laat staan om ze weg te krijgen. Om die reden kwam ik bij Wendy terecht.

Het coachprogramma heeft me handvatten gegeven die me heel erg hebben geholpen. Niet alleen zijn de fysieke klachten door stress verminderd, maar ik ervaar zelfs veel minder stress. Er is meer balans tussen ‘moeten’ en ‘leuke dingen doen’ en dat heeft me rust gegeven. 

Wendy weet dingen psychologisch te onderbouwen en ze weet je met voorbeelden en praktische oefeningen op een andere manier naar dingen te laten kijken en anders te denken. Ik wend het iedere vrouw toe om haar gedachten en angsten niet het zwijgen op te leggen, maar er omheen te werken. De coaching heeft me laten groeien en heeft me zoveel gebracht. Ik raad het iedereen aan.

Daniëlle

Ik heb een coaching gesprek bij Wendy als zeer motiverend ervaren. Ze heeft me een duwtje uit mijn platgetreden denkpaadje gegeven. Wendy heeft me geholpen op op een andere manier naar dingen te kijken waardoor ik andere mogelijkheden op mijn pad zag.

Ze luistert goed en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

Janine

Ik heb Wendy leren kennen als een vrouw met een warme persoonlijkheid, een luisterend oor heeft en recht voor haar raap is. Haar aanpak geeft je net die liefdevolle schop onder je kont die soms nodig is.

Esther

Ik wil mijn huidige werk niet nog 37 jaar blijven doen, maar weet niet wat ik dan moet gaan doen. 

Ik heb nog nooit eerder met een onbekende een gesprek gevoerd over dingen die dieper ingaan op je gevoel, maar het was een fijn gesprek. Wendy weet de juiste vragen te stellen en dat was fijn. Door het gesprek heb ik nieuwe inzichten gekregen en weet ik dat ik het stap voor stap kan aanpakken, met kleine stappen. Ik kan hier weer even mee vooruit.

Petra

Wendy en ik hebben elkaar leren kennen bij een training voor ondernemers. Na deze training bleven wij contact houden. Als startend ondernemer komen al je onzekerheden en twijfels uitvergroot naar voren. Wendy heeft mij in een aantal gesprekken op een empatische manier een schop onder mijn kont weten te geven!
Ze weet de juiste toon en snaar te raken en geeft pragmatische tips die je meteen in de praktijk kan brengen. Ik zou haar dan ook zeker aanraden als je twijfelt over moeilijke beslissingen en/of je onzekerheid een uitdagender leven in de weg zit. Kom op maak meteen die afspraak!

Waarom moet je bij mij zijn?

Het kan best moeilijk zijn om een goede coach te vinden die bij jou past. De klik is voor iedereen anders. Daarom start coaching bij mij altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten. Wil je hierna niet verder dan laten we het bij dat gesprek. Sowieso neem je minstens twee concrete tips mee. Ook als je niet instapt in een coachtraject. Win-win situatie, toch?

Ik weet hoe het is om te worstelen. Been There, Done That. Ik neem voldoende levenservaring mee waardoor ik me makkelijk inleef in de situatie van anderen. Iedereen heeft haar eigen beleving, maar het helpt mij als coach dat ik zelf geen blanco blad ben.

Naast mijn eigen ervaringsdeskundigheid heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd. Dit is een vierjarige HBO-opleiding, waarbij ik de uitstroomrichting Coaching & Counseling heb gedaan. Ik ben als coach aangesloten bij de NOBCO.

Ik weet hoe het is om emotioneel in de knoop te zitten. Ik heb zelf een lange weg met persoonlijke ontwikkeling doorlopen en weet hoe het is om coachee te zijn. En ik heb daarnaast de psychologische kennis vanuit mijn opleiding. Een ijzersterke combinatie.